Kapcsolat?

 2010.03.20. 22:23

Ma keresgéltem a blogok között. Főleg a gyermekeim fogyatékosságával foglalkozókat figyeltem. Írtam egy pár sort magunkról a gyermekeit egyedül nevelő édesanyának. Tisztelem őt így ismeretlenül is, mert egyedül minden sokkal nehezebb.

A mi életünk is nagyon nehéz, de itt van a férjem. Itt maradhatott nekünk!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://grain.blog.hu/api/trackback/id/tr221855548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cseho · http://autizmus.blog.hu 2010.03.22. 05:55:31

kedves Maibear,

én is megtaláltallak.
ahogy elolvastam blogodat nem tudom kinek nehezebb, de nem is ez számít. szeretnék neked nagyon sok erőt kívánni!

maibear 2010.03.22. 14:58:40

@cseho: Szia! Nekem nem az a célom, hogy méricskéljek, és bárkit is erre késztessek a mi élethelyzetünket olvasva. Bennem és férjemben összeomlott a világ 15 évvel ezelőtt. Akkor vártam a harmadik gyermekemet, és akkor tudtuk meg, hogy Máté autista. Én azóta teljesen bezárkóztam, és ebben persze része volt a többi csapásnak is, ami minket elért. Ennyi év kellett, hogy újra fel tudjam emelni a fejem. Tudom és látom, hogy mennyi baj, tragédia van a körülöttem élő, és csak a híradásokban megismert emberek életében. De csak mostanra lett erőm, hogy odaforduljak másokhoz. Nem akarok ráakaszkodni senkire, nem akarom sajnáltatni magam, azt sem állítom, hogy biztosan segíteni tudnék bárkinek is. De úgy gondolom, hogy sokszor az is segít átélni akár csak egy újabb napot, hogy elmondhattam valakinek, vagy nekem elmondhatta valaki azt ami fáj. Ennyi! Szeretettel üdvözöllek.
Györgyi
süti beállítások módosítása