"Asszony dolga"

 2010.03.14. 14:18

Örömeink és kesergéseink kiapadhatatlan forrása a házimunka, az "asszony dolga". Elegünk van belőle minduntalan. De azért mégis mindig csak akadnak olyan pillanatok, amelyek örömöt okoznak, és erőt adnak ahhoz, hogy tovább csináljuk.

A hétvégi nagy főzőcske például jó kis fitnessz program. De látni azt, hogy a család tagjai, a fiúk, degeszre tömött pocakkal dőlnek el (így vagy úgy hangot adva ennek) és elégedetten pihennek.

Persze, ha az életem arról szólna, hogy hogyan sikerül lebonyolítanom két vállalat fúzióját, akkor valószínűleg mindez, aminek én most kicsit fáradtan, de örülni tudok, egyáltalán nem lenne fontos, és a családom elégedettsége nem biztos, hogy az elsők között szerepelne a fontossági listámon.

De szerencsére nem ez az életem!

A bejegyzés trackback címe:

https://grain.blog.hu/api/trackback/id/tr641838879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wadmacs 2010.03.21. 20:06:42

jajj ez nagyon jó.
van egy nagyon nagyon kedves reklám valahol...
nem tudom visszadni jól és pontosan..
azt hiszem osztálytalálkozón egy hölgy elmondja mit is csinál, hogy egy nagyon sikeres kisvállakozást vezet, és ..´sorolja amivel ez jár... komolynak hangzik , komoly feladatok de Ö mosolyog..és a végén bemondja:
a családom ez a vállakozás

valahogy mindenki termeszetesnek veszi, /férfiak)ha egy család jól müködik, pedig ehhez rengeteg munkára rátermettségre van szükség.. nem egyszerü...

maibear 2010.03.21. 20:15:28

@wadmacs: Azon szoktam kiakadni, ha azt mondják, ja te csak otthon "vagy"?
Mondanám neki, hogy te meg csak bent vagy ott a munkahelyeden. Munkáról, küszködésről szó sincs, ugye?
süti beállítások módosítása